Bulkladingen, Containers, Constructie en meer

Werkzaamheden

Werkzaamheden

Onze werkzaamheden richten zich op het vervoer van droge lading in de binnenvaart en dan met name de bevrachting daarvan (of wel de bemiddeling tussen ladingaanbieder en schipper). Maar ook andere bijkomende werkzaamheden, zoals op- en overslag en documentatie, kunnen wij eventueel voor u verzorgen als mede kunnen wij u in contact brengen met geschikte partijen.

Enige voorbeelden van droge lading:
– Bulkladingen (kolen, erts, veevoer, mineralen, ferro’s e.d.)
– Containers
– Constructie
– Projectladingen

Alle medewerkers zijn al jaren actief in de binnenvaart, waardoor zij beschikken over veel kennis en ervaring in deze sector. Verder staan wij in contact met een groot aantal opdrachtgevers en beschikken wij over een grote vloot schepen in vrijwel alle tonnages. Ons werkgebied bestrijkt alle Europese waterwegen. Hierdoor kunnen wij voor u altijd een geschikte oplossing zoeken en u voorzien van een passend advies.

Ook beschikken wij over een aparte administratieafdeling. Hierdoor kunnen wij u adviseren en/of zaken voor u regelen op het gebied van administratie, organisatie, fiscaliteit en assurantiën.

Mocht u geïnteresseerd zijn of nog verdere vragen hebben, dan kunt u geheel vrijblijvend bij ons terecht om gezamenlijk tot een oplossing te komen.

Wilt u meer informatie

Neem contact op.

Heeft u vragen

+31-78-6199090

Kantoorgebouw “Westgate”

Scheepmakerij 142
3331 MA Zwijndrecht

Stuur een email

info@gommers-bv.nl